Kummal käel ja millises sõrmes sina oma kuldsõrmust kannad?

Kummal käel ja millises sõrmes sina oma kuldsõrmust kannad?

Võib ju tunduda juhuslik, kus sõrmes ja millisel käel sa oma kuldsõrmust kannad, aga tegelikult on kõige taga oma tähendus. Nii loetakse paremat kätt aktiivseks ja energiat väljaandvaks käeks ning vasakut vastupidi passiivseks vastuvõtjaks. Nii soodustab ka paremas käes sõrmuse kandmine tegutsemist ja loovust, vasakus aga enese laadimist ja kaitset teatud energiate või situatsioonide eest. Arvestada tuleks siinjuures seda, et vasakukäelistel, kellel on domineerivaks vasak käsi, tuleks ülaltoodut silmas pidada vastupidiselt.

Kandes kuldsõrmust nimeta sõrmes, igatseb kandja alateadlikult taga minevikus kogetud õnnetunnet ning püüab seda oma ellu tagasi saada. Kõige otsesemalt on nimeta sõrm seotud ka loovuse ja loomevõimega, seega soovib kandja selles sõrmes kuldsõrmust kandes seda oma ellu rohkem. Eriti tähendusrikas on kuldsõrmuse kandmine vasaku käe nimeta sõrmes – kandjal on liiga vähe usku oma andesse ning alateadlikult soovib ta seda usku tugevdada. Ajalooliselt on nimeta sõrm ka abielusõrmuse sõrm – teada on selle sõrme side südamega ja teineteisele antud tõotustega.

Kandes kuldsõrmust väikeses sõrmes tugevdab kandja alateadlikult oma seltsivust teistega ja eneseväljendusoskust. Usutakse, et kuldsõrmus väikeses sõrmes tugevdab ka kandja selgeltnägemis- või ekstrasensoorseid võimeid. Väikeses sõrmes kuldsõrmust kandvad inimesed on ainulaadsed, nad tõmbavad ligi kõikvõimalikku kasulikku infot, mis muudab nad intelligentsemateks. Mõningates ringkondades on väikeses sõrmes sõrmuse kandmine märgiks sellest, et kandja on vallaline või valmis uuteks ahvatlusteks.

Kuldsõrmuse kandmine keskmises sõrmes rõhutab eelkõige kandja tugevat õiglustunnet ja ranget eneseanalüüsi harjumust. Sõrmuse kandja on vaoshoitud ja rahulik, talle on olulised tema moraalsed väärtused. Abi ta kergel käel paluma ei lähe ja oma probleemid eelistab lahendada pigem ise.

Kuldsõrmuse kandmisega nimetissõrmes väljendab kandja oma tugevaid ambitsioone, tavalisest kõrgemat enesehinnangut ja võimujanu. Kindlasti on tegu uhke ja tahtejõulise isiksusega, kel kindlad eesmärgid silme ees. Paraku on siin olemas ka oht üle pingutada, mille tulemuseks võib olla liigne kontrollivajadus või liigne egoism.

Kuldsõrmused pöidlates ei ole väga levinud komme, seda enam võib sel juhul välja lugeda kandja soovi massist eristuda ja teiste seast silma paista. Ta on pigem individualist ja kuigi omades hulgaliselt häid ideid, jäävad need tihtipeale teostamata, kuna tiimitöö ei ole just ta tugevaim külg. Isikliku elu poolt vaadatuna võib pöidlas kantav kuldsõrmus tähendada seda, et selle kandja otsib endale sobilikku kaaslast.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga